Zvezde su danas pune iznenađenja!

OVAN

Ukoliko  imate putovanje, kontakt  sa  osobama iz znaka Bik i Vaga, doneće  uspeh  posebno ako su vezani za inostranstvo. Ovnovi koji su slobodni poželeće da budu u svom domu u krugu svojih prijatelja. Uživate sa ljudima koje volite. Razmišljate o poseti lekara tokom nedelje, čisto preventivno.

BIK

Novac i dobitak mogu da uslede ukoliko prihvatite saradnju sa bivšim kolegama. Novac vam neće biti problem ako čak i drugome pozajmljujete. Bićete u prilici da promenite  svoj emotivni status. Moguć povratak osobe iz prošlosti. Pad imuniteta.

BLIZANCI

Razmišljate više o poslu nego što stvarno radite. Morate da se okrenete nekim realnijim ostvarenjima. Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa  i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. Dobro se osećate.

RAK

Danas muški Rakovi imaju više sreće u poslovanju od žena iz istog sazvežđa. To žene ne bi trebalo da obeshrabri. Emotivnost prenaglašena ali  strah za opstanak veze ili braka. Rakovi moraju da ojačaju mentalno. Potiskivanje emocija.

LAV

Razgovor sa jednom muškom osobom iz znaka Škorpijom može da vam promeni posao ili poboljša saradnju sa još par saradnika koji su u opticaju. Slobodni  Lavovi su skloni idealizaciji pa je moguća samoća. Verovatno ćete tražiti društvo prijatelja. Stopala osetljiva.

DEVICA

Device ne smeju biti brzoplete već sigurne u svoje znanje i kvalitete. Više razmišljati o dugoročnim planovima. Pazite na razočaranje. Često vam se dešava da partner nije iskren do kraja, sklon lažima, prevrtljivosti. Dosta se dobro osećate uprkos lošem emotivnom statusu.

VAGA

Veliki optimizam i nadahnutost  prate Vagu kroz poslovnu saradnju. Finansijske špekulacije su moguće. Dileme, neodlučnost. Posebno ako ste sami i niste u vezi ili braku moraćete da napravite izvesni presek u emotivnom životu. Preterana gojaznost.

ŠKORPIJA

Dan koji je više opisan kroz komunikaciju sa osobama koje vam mogu pomoći oko daljih planova. Neko je zaljubljen u vas. Ako ste u braku, vezi, morate da prihvatite osobu koja živi sa vama sa svim vrlinama i manama.

STRELAC Možda ćete morati na put. Ukoliko radite u nekom turističkom kompleksu, očekujte jako dinamičan dan. Emotivno ste vezani za osobu koja je poslovno jača od vas. Morate da se pomirite sa činjenicom da nekada i druga strana mora biti snažnija. Spustite nivo sujete. Manje alkohola, noćnog života.

JARAC

Vi imate jasne planove ukoliko želite da se pokrenete tokom avgusta nešto novo. Danas bi mogli da pozovete nekog starog saradnika i posavetujete se. Poznanstvo, ako ste slobodni. Ovo je osoba sa kojom komunicirate duži period. Moguća ozbiljna veza. Dobar imunitet.

VODOLIJA

Novac  vam stiže preko rodbinskih konekcija. Razmišljate o odlasku u neku drugu zemlju. Kroz posao stičete nova poznanstva. Vodolija u braku često želi da izađe iz kućnih obaveza. Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

Poslovna saradnja sa osobama koje imaju jake poslovne veze. Možete ostvariti dobar kontakt sa Vagom ili Vodolijom. Ukoliko ste slobodni imate prijatelja koji je zaljubljen u vas. Verovatno je to osoba iz znaka Škorpije. Oprezno pri hodu, mogućnost pada.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori