Vage, ne dvoumite se, ovo je idealna prilika za vas!

OVAN Mnoge današnje aktivnosti svodite na minimum. Nedostaje vam i snaga i motivacija. Jedan od razloga za takvo stanje je organske prirode. Pošto zvezde nalažu dinamiku, odmor, kretanja, opuštanje - poslušajte njihov savet. Dobro slaganje sa Vagom. Zdravlje vam je odlično.

BIK Razmišljate o narednoj nedelji i novim zadacima koji sami postavljate. Ko vas razume biće mu lako sarađivati sa vama. Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici, napuniti baterije i biti kao preporođeni. Ispoštujte zahtev organizma. On poručuje da ste se umorili.

BLIZANCI Želite dominaciju. Niste u prilici danas da se okrenete takvom vrstom saradnje. Mnogi oko vas su u nekom svom svetu pa vas neće razumeti. Prijatan dan za novo poznanstvo. Ako ste u braku onda vam sledi tajni susret. Ovo je osoba iz inostranstva. Osetljiva kolena.

RAK Zanimaju vas poslovi koji su mistični. Možda se bavite ezoterijom ili nekim alternativnim isceljivanje. Odličan energetski dan. Emotivnu romansu imaćete sa jednom Ribom. To će biti vrlo dirljivo za oboje. Razmišljate o braku. Stomak ili žuč osetljivi.

LAV Moguća je želja za opiranjem autoritetima i borbom protiv ograničavanja slobode. To sigurno nećete trpeti. Samostalni ste. Moguć susret ili putovanje u neku drugu državu. Vama je to svakako velika inspiracija. Samo da postoji neka dinamika. Dobro se osećate.

DEVICA Nikada niste sami kada radite sem kada vi to lično želite. Svi su tu da uskoče, pomognu, poguraju neku novu ideju. Delite iskustva sa drugima. Potrebno vam je da naučite nešto novo u ljubavnim vezama i odnosima. Dobra komunikacija sa Strelcem. Zadovoljavajuće zdravlje.

VAGA Vi se uporno opirete jednom novom projektu koji vam se čini prilično dosadnim i bez nekog većeg nadahnuća. Grešite, pokrenite se. Manja sitnica u razgovoru sa voljenom osobom može da vam promeni život. Bez razloga ulazite u problem. Umor i loše zdravlje imaju veze sa hroničnim problemima.

ŠKORPIJA Pravite velike i dugoročne planove. To je zaista dobro kod vas jer će trajati i poslužiti drugima koji dolaze. Još uvek osećate da ste napeti. Kao da vas nešto u grudima pritiska i pojačava vam nervozu. Sa ovim stanjem ste se već saživeli. Razgovarajte sa partnerom. Nemate veće zdravstvene tegobe.

STRELAC Sigurno radite ono što volite. Kreativni ste i dobro zarađujete. Spremate se na put. Tuđe probleme rešavate bez većih neprijatnosti. Savet vam je da se posvetite sebi. Čuvajte svoju energiju za voljeno biće. Jetra ili žuč su osetljivi organi danas.

JARAC Odličan da ako planirate da se okrenete radu u inostranstvu. Sigurno ćete biti neko ko pravi odlične poslovne rezultate. Zanima vas jedan Ovan. On živi u drugoj državi. Ako je još podznak Vaga onda to može biti velika ljubav. Dobro se osećate zdravstveno.

VODOLIJA Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Okolina se napokon uverila da na vas uvek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno. Ništa bez nekog veselog Blizanca, zanimljive Vage ili nasmejanog Ovna. Sve dobri aspekti za ljubav. Dobro zdravlje imate.

RIBE Iako ponekad preterujete u nekim zahtevima kod vaših saradnika, uvek na kraju ste milostivi, popuštate, dogovarate se. Nište ozbiljno. Samo ako ste slobodni onda ćete upoznati jednog Bika ili Devicu koji može da vam promeni ceo život iz korena. Svoju brigu oko zdravlja želite da zadržite samo za sebe.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori