Aktuelna dešavanja na polju astrologije uvode nas u turbulentan period, koji će doneti mnoga neočekivana i burna zbivanja u našim životima. 

Ove astrološke promene sa sobom donose snažnu energiju, koja će uticati na svakog od nas, bez obzira na astrološki znak u kom smo rođeni.

Kao što znate, Bik je snažan zemljani znak kojeg karakterišu hedonizam, izrazito naglašena materijalna strana, kao i snažna potreba da utoli sve svoje potrebe i da sebi obezbedi sigurnost i stabilnost. Bikovi vrlo često umeju da budu skoncetrisani samo na sebe, svojeglavi u svojim namerama i potpuno neosetljivi za druge, upravo zbog ovih karakteristika. 

Šta znači Mesec u Biku za sve nas? Mesečeva snažna energija će nas sve učiniti hipersenzitivnima i probuditi u nama upravo one crte ličnosti koje su karakteristične za horoskopski znak Bika, što može dovesti do velikih promena na različitim životnim poljima, odnosno do bitnih promena i zaokreta, kojima se nismo ni nadali. 

 Na polju ljubavi mnogi će postati hrabriji i usudiće se da budu iskreni prema svojim partnerima, govoreći stvari koje su do sad držali u sebi. To će biti posledica osećaja snažnog samopuzdanja koje će dobiti zbog posebne energetske veze koja se ostvaruje između lunarne energije i jakog zemljanog znaka koji je usmeren na sebe. Mnogi će se usuditi da konačno stave sebe na prvo mesto i da više ne pristaju na kompromise. Vrlo je moguće da će se druga strana iznenaditi ovim naletima iskrenosti, ali samo za kratko - zvog sveopšteg delovanja Meseca i Bika.

Ono što će takođe isplivati na površinu jeste izražena tvrdoglavost kod svih, ne samo kod onih rođenih u znaku Bika, za koje je ovo jedna od glavnih karakternih crta. To može dovesti do raznih situacija - konflikta, svađa, ali ii pogrešnih odluka na poslovnom planu, i to u smislu loših finansijskih ulaganja. 

Svi će želeti da udovolje sebi i svojim prohtevima, uživajući u trenutku i u materijalnim stranama života. 

Ipak, to nije nužno loše, jer tolika energetska uzburkanost će prouzrokovati da se svako suočima sa drugima, ali i sa samim sobom. Takođe, ova energija nije destruktivna, a i samo je trenutno stanje koje će iako intezivno, biti kratkog daha.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori