Neki to nazivaju kreativnim neredom, neki kažu da nemaju vremena da očiste stan, ali da li ste se zapitali – da li možda zvijezde i horoskopski znak vas sprječavaju da se uhvatite za metlu? Izgleda da postoje znakovi koji na riječ “usisivač” vrisnu i sakriju se iza vreće smeća u svom stanu.

Lav

Nisu Lavovi neuredni, oni samo pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a za ovaj znak bi bilo najbolje da za njih čisti neko drugi. Dakle, potreban im je neko ko će za njima ići sa metlicom i korpom za veš.

Bik

Bikovi jako vole urednu okolinu, ali ako moraju da biraju između brige o čistoći i brige o sebi, oni će izabrati ovo drugo. Bik će radije da leži na kauču i gleda neku dobru seriju nego da čistiti. Osjećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da to promijeni.

Ribe

Ovaj je horoskopski znak sasvim logičan izbor kad je u pitanju čišćenje – zašto nešto pospremiti odmah, kad to mogu da urade i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? I moramo da priznamo da imaju pravo.

U slučaju neželjenih posljedica zbog haosa konsultovati Djevicu.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori