Kažu da se srodna duša ne prepoznaje, već oseća.Ponekad se desi da vi pronadjete osobu za koju mislite da je vaša srodna, ali ta osoba ne uzvraća istom merom ili ne deli iste emocije.

Za sve one koji ne osećaju da je njihov ljubavni partner takodje srodna duša, treba se zapitati da li je to što imate ljubav ili kompromis? 
Najgore što vam se može desiti je da ste tu osobu precenili ili da ona postoji samo u vašoj glavi.
Srodna duša, mala reč, a ogroman smisao.
Jos od malih nogu maštamo o princu na belom konju i sanjamo o srećnom životu.

Ne osvrćemo se mnogo na propratne stvari koliko na to da li je on čovek naših snova. Iako ste možda čuli da je privlačnost prolazna, to nikako nije istina ukoliko ste sa osobom koja vas privlači, a spaja vas strast koja gori kad god se vidite.
Drevna istina je - da su oči "ogledalo duše". Čovek mnogo toga može da nauči i da sakrije svojim ponašanjem, izjavama ili izgledom, ali nikada ne može da sakrije "odraz duše u očima". Treba poznavati veštinu "gledanja u oči", jer zenice nam se šire ili skupljaju onda kada nam se neko dopada ili ne dopada, sjaj u očima uvek odaje naše psihičko i emocionalno stanje. Treptaj, konecentracija pogleda, sjaj i izraz pogledom su odraz unutrašnjeg stanja, ali i reakcija na spoljašnji nadražaj ili na osobu koju posmatramo. "Sve se vidi u očima" - nase psihičko, emocionalno i zdravstveno stanje, kao i raspoloženje - dobro se zagledajte jedni u druge.
Zakon privlačnosti navodi da u život privlačimo onakva iskustva, dogadjaje i ljude koja odgovaraju našem stanju. Verovanje da srodna duša postoji je ključno jer se ne kaže slučajno da kada nešto snažno poželimo ceo se kosmos pokrene da bi se želja ispunila. Iskusili ste to sigurno u životu.

Budite ljubazni i imajte najbolje namere, bez očekivanja nagrade, ali budite sigurni da će vam se jednog dana ta ljubav i dobrota vratiti.

zenablic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori