Žena Lav u ljubavi se najbolje slaže sa Blizancem, a Devica sa Vagom...

Ne kažem da u horoskopu leži istina i odgovori na sva naša pitanja, ali uvek je zabavno pročitati šta su nam, prema stručnjacima, "namenile zvezde".

ŽENA OVAN najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku RAKA i RIBE.

Žena Ovan je odvažna, samostalna i jakog karaktera. Razmišlja logično i zna tačno šta želi, a sklona je i zapovedanju. Muškarci rođeni u znaku Raka su šarmantni i vole izazove pa će se odlično slagati sa ženama u znaku Ovna i znaće kako da ih "omekšaju". Muškarac rođen u znaku Ribe znaće da probudi osećanje u odvažnoj Ovnici i potpuno da joj veruje što će ona ceniti.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođeni u znaku Blizanaca ili Lava. Prevatreni su i preintenzivni za vas.

ŽENA BIK najbolje će se slagati s muškarcim rođenim u znaku BIKA ili RAKA.

Žene rođene u znaku Bika vole da uživaju u lepim stvarima i luksuzu. Misteriozne su u ljubavi i verne partnerke. Muškarac Bik biće im jednako veran partner s kojim će se odlično razumeti i deliti iste strasti, dok će Rak moći da zadovolji potrebe veoma osećajne žene u znaku Bika.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Lava ili Strelca. Lav je prezahtevan za vas, a sa Strelcem nemate puno toga zajedničkog.

ŽENA BLIZANAC najbolje će se slagati s muškarcim rođenim u znaku VAGE i RAKA.

Sanjiva i romantična, čistog srca i uvek optimistična kada je ljubav u pitanju, ženi u znaku Blizanva je potreban partner koji će je razumeti. To može biti emotivni Rak, ali i Vaga koja je smirena i pozitivna.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Škorpije ili Blizanca. Škorpija će vam biti prevatrena i njihova ljubomoraće vas zamarati dok će Device biti premirne i predosadne za vas.

ŽENA RAK najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku BIKA i VAGE.

Ona je blage naravi i osetljiva, ali jako inteligentna. Voli da se zabavlja i smeje, a u muškarcu traži sigurnu ruku i stabilnost. Vaga će joj odlično pristajati jer će se s njim moći da se "nađe" na višem nivou i lako složiti, dok će je staloženi i realni Bik dati ono što ona želi.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Škorpije i Device.

Škorpija je za vas prestrastven i živahan, a s obzirom na to da Device ne voli da priča o osećanjima, s njima bi mogli imati puno problema u komunikaciji.

ŽENA LAV najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku Blizanca i Škorpije.

Lavice imaju snažan ego i na to su ponosne. Vole da ih obožavaju i cene, a pripadaju jednom od najlojalnijih znakova. Snažne su i pravi partneri pa im je potreban muškarca koji može da im parira. Verna, strastvena i šarmantna Škorpija odlično će se snaći u vezi sa vatrenom Lavicom, a dobroćudni Blizanac znaće šta da uradi kako bi se njegova Lavica oseća kao jedina žena na svetu.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Vodolije i Jarca.

S Jarcem nećete moći izaći na kraj, a za Vodoliju ćete misliti da je premekan i preposlušan.

ŽENA DEVICA najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku VAGE i JARCA.

Žena Devica jako je osetljiva ali to se trudi da prikrije na sve načine. Voli da bude u pravu, voli red i mir i zna točna kako želi da izgledaju stvari. Jarac se neće bojati snažne Device već će joj pomoći da se otvori i odvaži na stvari o kojima sanja dok će Vaga biti logična i brižna, i nikad je neće povrediti, čega se Device usprkos spoljašnosti, jako boje.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Raka i Ribe. Rak je preosetljiv i prenežan za vas, baš kao i muškarac Riba.

ŽENA VAGA najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku STRELCA i LAVA.

Žena Vaga jako je samosvesna i zna šta želi. Umerena je u svemu i vodi se zdravim razumom, a ne emocijama te ima odlične komunikacijske veštine. Slobodoumni i avanturistički nastrojen Strelac bitće joj odličan partner i pomoći će joj da upozna nove stvari i svet, a egoistični, ali veran Lav složiće se s pogledima na život žene Vage.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Jarca i Ribe. Jarca nećete moći razumeti i često ćete ga smatrati lenjim, a za nežnu Ribu nećete imati tolerancije.

ŽENA ŠKORPIJA najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku JARCA i LAVA.

Emotivne, strastvene i senzualne Škorpije intenzivne su u svemu što rade pa tako i u ljubavi. Jarac će biti dovoljno snažan da zarži i smiri ženu Škorpiju te će imati puno razumevanja za njene male mušice. Strastveni Lav odgovaraće vam po intenzitetu, ali i po lojalnosti jer nećete morati da brinete gde je i šta radi.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Škorpije i Blizanca.

Jedna Škorpija u vezi je dovoljan - sa dve bi moglo biti puno strasti i zabave, ali i opasnih svađa. Blizanac je za vas preromantičan i mogao bi toliko da se zaljubi u vas da ćete imati osećaj da vas guši.

ŽENA STRELAC najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku OVNA i VODOLIJE.

Neustrašive žene rođene u ovom znaku ne žele dramu - samo zabavu i slobodu. Vode se srcem i emocijama i potreban im je neko ko ih neće sputavati. Ovan voli da se druži, baš kao i one pa bi ta veza mogla biti pun pogodak, dok će Vodolija pomoći ženi Strelcu da raste kao osoba, a seks će im biti odličan.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Bika i Device.

Bikovi vas neće razumeti i imaćete osećaj da vam žele iseći krila. Muškarci rođeni u znaku Device traže red i ustaljene navike, a vi im to nećete moći pružiti.

ŽENA JARAC najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku RIBE i DEVICE.

Žena Jarac je ambiciozna i ima dobar smisao za humor. Zna kako da rešiti svaki problem, pouzdana je i jako strpljiva. U Ribi će naći idealnog partnera jer će im pomoći da se osećaju hrabrijima i samopouzdanijima, a zauzvrat će Ribe doneti zabavu u strog život žene Jarca. Muškarci rođeni u znaku Device savršeno će se slagati sa ženama u znaku Jarca jer se ni jedan od ova dva znaka ne vodi strašću ili osećajima. Izgradiće skladan dom i srećan život temeljen na redu i pametnim odlukama.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Lava i Ovna.

Lavovi su za vas previše nepredvidljivi i stalno moraju biti u centru pažnje što će vas živcirati. Ovnove ćete smatrati preslobodnima i previeš avanturistički nastrojenima, što bi moglo poremetiti vaše planove.

ŽENA VODOLIJA najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku VAGE i BLIZANCA.

Kreativna, inovativna i vesela žena Vodolija, ne voli da bude zatvorena između četiri zida. Odlično će se slagati sa fleksibilnom Vagom koja će ceniti njene ideje i strast za živtom, ali i sa Blizancem koji je šarmantan poput nje i druželjubiv i koji želi da uživa u životu.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Riba i Škorpije.

Imaćete osećaj da vas Škorpija želi zarobiti na jednom mestu, a Riba je prezahtevna za vas. Vama je potreban partnera koji je jednako nezavisa poput vas.

ŽENA RIBA najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku RAKA i JARCA.

Osećajna i osetljiva, žena Riba kreativna je, slatka, nežna i pomalo stidljiva. U muškarcu Raku pronaći ćete partnera koji vas potpuno razume, a njegova zaštitnička narav pružiće vam sve o čemu ste sanjali. Jarac će vam dati sigurnost i staloženost koja vam je preko potrebna i neće se bojati vaših osećaja jer i vi volite biti praktični i logični.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Blizanca i Vage.

Blizanac je preslatkorečiv i preslobodan za nežne Ribe. Njegov slobodan duh će vas plašiti, a mogao bi vas sasvim slučajno povrediti. Vaga će u svađama hladno izneti činjenice što će vas dovesti do suza i izluđivati.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori