Osvanuo je još jedan divan dan, a setite se da bez obzira šta su vam zvezde pripremile, osmeh i dobra energija sve mogu da pobede!

OVAN

Ovnovi bi danas mogli da imaju prepirke u okviru porodice, zbog sukoba u mišljenu oko nekih finansijskih pitanja. Trebalo bi obratiti pažnju na rashode.

BIK

Ovaj dan je poprilično dobar za mnoge pripadnike ovoga znaka. Svi oni koji su planirali neko prjateljsko okupljanje, imaju priliku da se lepo provedu.

BLIZANCI

Ovaj dan može biti poprilično stresan za Blizance. Naručito one koji imaju trzavice u bračnim odnosima. Bilo bi dobro obratiti pažnju na sve indirektne signale, koje će dobijati od partnera.

RAK

Rakove danas mogu mučiti problemi oko finasija. Nedostatak istih im lako može prouzrokovati glavobolju i poremetiti planove. Mogući su iznenadi finasijski troškovi.

LAV

Lavovi su danas posebno emotivni. Burno će doživljavati i pozitivne i negativne situacije. Mogući su nagoveštaji promena u poslobnoj saradnji, ali budie pažljivi.

DEVICA

Mnoge Device danas mogu biti u nedoumici oko nekih odabira koje trebaju napraviti, a tiču se njihove poslovne budućnosti. Bilo bi poželjno da dobro preispitaju okolnosti, pre nego što donesu neku bitnu odluku.

VAGA

Vage danas mogu biti u depresivnoj fazi. Na ljubavnom planu kod mnogih se stvari ne odvijaju onako kako su zamišljali. Mogu imati utisak da im partner skriva istinu.

ŠKORPIJA

Škorpije danas treba da obrate pažnju kako se ophode prema članovima svoje porodice. Ponekad zbog svoje emotivne nestabilnosti, nesvesno povređuju ljude oko sebe.

STRELAC

Strelčevi danas mogu imati želju da se posvete sami sebi. Neće im prijati društvo namrgođenih i neraspoloženih ljudi. Neko od prijatelja im može saopštiti vrlo važnu vest.

JARAC

Jarčeve mogu mučiti problemi sa novcem. Mnogi će razmišljati o obavezama koje trebaju napraviti u toku naredne nedelje. Ne bi bilo poželjno pozajmljivati novac.

VODOLIJA

Vodolije mogu osećati da nemaju dovoljno prostora za svoje misli i ideje. Na poslu ih nadređeni mogu pritiskati da rade stvari suprotno od onoga kako su navikli.

RIBE

Ribe danas mogu osećati emotivnu nesigurnost. Imaju potrebu za pažnjom, ali je ne dobijaju na način koji je njima prihvatljiv. Moguće su glavobolje krajem dana.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori