17.03. imamo Mladi Mjesec u očaravajućem znaku Riba, koji svoj vrhunac dostiže u 14:14. Riba je znak predaje i otpuštanja, što znači da bismo trebali pokušati odoljeti želji za kontroliranjem i manipuliranjem događaja, te umjesto toga duboko disati s vjerom da će svemir sigurno voditi naše duše na njihovom putu.

Znak Ribe vlada oceanima, stoga ćemo se za mladog Mjeseca osjećati kao da smo okupani osvježavajućom, obnavljajućom, čistom energijom. To je podsjetnik da se prepustimo toku i da se prestanemo pokušavati boriti protiv struje.

Najvažnija stvar za zapamtiti – s Ribama sve je moguće.

Oni koji dovode u pitanje postoji li čarolija, uhvatiti će se kako ponovno razmišljaju o tome, jer neće biti u mogućnosti naći logično objašnjenje za mistične događaje koji se odvijaju tijekom ovog perioda.

Dakle, pametno je osloboditi se napetosti i otpora i predati se ljubavi i mogućnostima koje su nam suđene.

Srećom, to može učiniti čudesa u ljubavnom dijelu naših života, jer kada podignemo vibraciju našeg srca, usklađujemo se s visokom vibracijom koja dolazi iz svemira. Te energije podižu nove i stare odnose na višu razinu.

 Nakon što naša energija poraste, samo one osobe čija energija je na toj istoj visokoj frekvenciji, rezonirati će i magnetski će se privlačiti.

Ukoliko se uskladimo s iscjeliteljskom energijom svemira, više nećemo privlačiti prijateljstva ili odnose s onima koji nam žele izazvati probleme ili štetu i čija je energija na mnogo nižoj frekvenciji.

Mi smo naučili na teži način da što žešće volimo sebe, više mira, zadovoljstva i ljubavi ćemo privući.

Važno je da našu dušu održavamo energiziranom tako što ćemo investirati u naše emocionalno, psihičko, fizičko i duhovno zdravlje. Osjećat ćemo potrebu da započnemo s kreativnim potragama koje uključuju umjetnost, ples, pjevanje, pisanje ili možemo krenuti na tečaj yoge, meditacije, možemo učiti svirati neki glazbeni instrument ili više vremena provoditi u prirodi.

Uočit ćemo da osjećamo svaki atom u vibracijskoj energiji oko nas i da upijamo misli i osjećaje od drugih ljudi. To može dovesti do privremenih trenutaka turbulencije, jer će nam biti potrebno neko vrijeme da shvatimo koje emocije pripadaju nama, a koje pripadaju drugim ljudima.

Otkrit ćemo da nosimo puno teške, emocionalne energije koja pripada našim prijateljima, partnerima ili rodbini i shvatit ćemo kako je vrijeme da se prestanemo osjećati odgovornima za to kako se drugi ljudi osjećaju.

Eterična Riba isijava snažnu žensku, vrlo osjetljivu, božansku energiju i šalje neodgodivu poruku koja nam savjetuje da je vrijeme da se ponovno povežemo s jastvom i meditiramo ili da se jednostavno opustimo i uživamo, ​​kako bi se osigurali da ne postanemo preopterećeni apsorbiranjem vanjskim podražajima.

Naša sposobnost da se intimno povežemo s drugima putem energetskih vibracija nam daje dubok uvid u naše odnosima i jača veze koje imamo s onima iz naše neposredne blizine.

Ako hrabro otvorimo svoje srce i odaberemo ljubav, unatoč našim strahovima, naša prošlost ima priliku da se iscijeli i svemir nas ljubazno nagrađuje, nudeći nam više mogućnosti i ljubavi.

Preporuča se da se namjere za nove početke postave 24 sata prije mladog Mjeseca, tako da ih uhvati momentum te intenzivne univerzalne energije.

Prognoze Sanje Paraminski – AstroAisha

Mjesec je ušao u znak Riba gdje će graditi dobar aspekt sa Saturnom. Dispozitor je retrogradni Jupiter u Škorpionu. Sobe su postale premale. Budni se glasno sudaraju. Java je izmiješana okusima snova. Više smo u bunilu nego inače.

Postoji dio nas koji levitira. Granice se brišu u međuprostoru. Osjetljivi smo na svaki udah. Svaku riječ. Skloni smo ne objasniti sebe, a očekivati objašnjenja.

Skloni smo nesporazumima i lošim procjenama.

Onako od oka izmjerimo život i ljude u njemu, a ne bi trebalo tako.

 Imamo taj tren da zarijemo sebe u vlastite kosti i preispitamo svoja stanja. Treba nam taj dublji ogled s dušom. Ne bijeg.

Podložni smo manipulacijama, opijatima, nečistim poslovima, ali to ovih dana najbolje i ide.

Postajemo usporeniji. I možda je dobro da je tako jer Venera u Ovnu brza stvari. Napadno. A za ljubav je potrebno nešto više vremena.

Mjesec je podržan Saturnom pa sve dugoročne ideje mogu biti ostvarive i isplative. Domena umjetnosti profitira.

Smiruju se problemi sa mokraćnim kanalima i vodom u tijelu. Stopala bole, ali izdržljiviji smo.

Stari problemi se mogu reaktivirati i konačno riješiti.

Neki zaboravljeni dug je vraćen, makar ga vraćali sto puta.

Starije osobe dolaze kao pomoć. Podrška je ovih dana bitna.

Ako izgubimo nešto, bit će pronađeno.

Intuitivniji smo. Smireniji. Opušteniji. Otkriveni neotkriveno. Naše su prošlosti spojene u rukama. Dodirima. Dlanovima. Energija izlječenja je pojačana. Meditacije su izraženije.

I mi suptilniji. Emocije pronalaze svoju zrelost.

Sada konačno možemo reći da volimo…

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori