Lav traži potvrdu, Vaga nekoga ko podržava njenu društvenu "lepršavost", Strelac nkoga da ga zasmejava i smanjuje napetost...

Ovan

Vi zamišljate srodnu dušu kao nekoga ko će vas podržavati celi život. Nikada se ne biste želeli da se nađete u vezi koja vas sputava ili sprečava u ostvarivanju vaših snova. Zato želite da budete s osobom koja vas zapravo gura prema svim vašim ciljevima.

Bik

Vi ste tip osobe koja uvek želi da radi stvari na svoj način i ne možete imati nekoga pored sebe ko vas navodi da sumnjate u sebe. Zato je vaš idealan partner neko ko će vas slepo podržavati.

Blizanci

Niste baš izbirljivi i to je dobra stvar. Vrlo ste prilagodljivi i dobro se slažete sa svim vrstama ljudi. Ali kada je reč o pronalaženju vaše srodne duše, morate biti s nekim zbog koga ćete se osećati ugodno u svojoj koži.

Rak

Nije važno kako izgleda vaša srodna duša niti koliko zarađuje - sve što vam je važno je da vas voli bezuslovno i bez ograničenja.

Lav

Imate ego koji stalno traži potvrdu od drugih, pa morate biti s nekim ko je u stanju da poštuje vaše potrebe u tom pogledu.

Devica

Vi ste perfekcionista, ali verojatno to već znate. Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja može tolerisati vašu potrebu za savršenošću.

Vaga

Vama treba srodna duša koja podržava vašu društvenu lepršavost. To je osoba koja će voleti vaše prijatelje jednako kao i vi.

Škorpija

Vi ste sasvim borbena osoba. Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja je spremna biti uz vas bez obzira na sve.

Strelac

Kao Strelac, imate tendenciju da budete u stresu kad god vas stisnu životni teški lanci. Zato je vaša srodna duša ona osoba koja vam može olakšati napetost tako što će vas nasmejavati sve vreme. To je najbolji scenario za vas.

Jarac

Vaša srodna duša je neko ko će s vama deliti temeljne moralne i etičke vrednosti.

Vodolija

Vaša srodna duša je neko s kim ste emocionalno i intelektualno na istoj talasnoj dužini. Kako se ne biste dosađivali u svom životu, trebalo bi da budete s nekim ko može podstaći vaš intelektualni kapacitet. Vodolija ima potrebu za nekim ko može da prati njenu inteligenciju i dubinu.

Ribe

Vi ste emocionalna osoba i uvek ste u potrazi za umetničkim izrazom kroz koji ćete kanalisati svoje osećaje. Vaša srodna duša je neko ko vas može nadahnuti da stvorite najbolje stvari u vašem životu

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori