Ovo ne treba da vas uplaši i obeshrabri već samo da vam skrene pažnju da morate malo više da se posvetite vašim pslovima i zdravlju i da svakodnevno vodite računa o tome šta se dešava oko vas. Ukoliko st eoprezni možete neke događaje da predupredite. Svim znacima Zodijaka avgust će biti mesec pun izazova, a evo šta očekuje posebno ova tri znaka.

Ovan - sve će vam izgledati kao mučenje

Sa vašim vladarom Marsom koji je retrogadan sve će vam izgledati kao teško breme. Vi ste džangrizavi, neraspoloženi i letargični, ali ne brinite nije kraj sveta. Mars je retrogradan sa razlogom i na vama je da iz njega izvučete ono najbolje. Iskoristite ovo vreme da se posvetite stvarima koje vas sprečavaju da idete napred. Vi ste ratnik Zodijaka, ali i ratnici moraju nekad da stanu i procene situaciju. Na svu sreću Mars kreće direktnim hodom 27. avgusta što znači da se vraćate na starom. Samo izdržite.

Blizanci - vaša anksioznost eskalira

Vladar vašeg znaka Merkur retrogradan je u ovom periodu pa ste vi potpuno diskonektovani. Potrudite se da stavite vaš ego po strani. Upravo zato što se trudite da više udovoljite drugima nego sebi, kosmos usporava, a na kraju dana ovo je ipak iskustvo koje ćete pamtiti. Merkur ide retrogradno u vašoj kući rodbinskih odnosa, a komunikacija će biti na vrhuncu.

Vodolija - vaša unutrašnja nestašnost izvlači najbolje iz vas

Gde početi? Ako postoji nešto u čemu ste dobri to je onda suprotstavljanje. Niste emotivni tip, pa borba za ono u šta verujete nikada nije bila problem. To je pre nego Mars odluči da krene retrogradno u vaš znak. Bićete još uvek pod uticajem pomračenja Meseca koje počinje u julu, a kako bi stvari bile gore vaš vladar Uran krenuće retrogradnim hodom 7. avgusta. U međuvremenu, nemojte se suprotstavljati već se prepustite jer vas očekuju veće i bolje stvari na horizontu.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori