Neki horoskopski znaci su potpuno posvećeni svojim partnerima, dok drugi ne osećaju potrebu da romantično izraze svoju ljubav.

Znamo da možda zvuči ludo, ali ima muškaraca koji će zaista postupati sa vama, kao što zaslužujete i ponašati se prema vama kao prema apsolutnoj kraljici. Ako nađete ovakvog partnera, nemojte ga nikad pustiti. Kako bi vam pomogli da nađete muškarce poput njega, napravili smo spisak znakova zodijaka koji imaju ove divne osobine.

Ali, kako da se pobrinemo da nas partneri tretiraju kao princeze? Pa, neki znaci zodijaka vole da obraćaju pažnju na svoje partnere i poklanjaju im svu svoju ljubav i pažnju, dok drugi znaci ne osećaju potrebu da tretiraju partnera na poseban način i koriste lepe reče i gestove kako bi izrazili svoju ljubav. Možda će vas voleti kao zenicu svog oka, ali jednostavno se neće usaglasiti sa svime što tražite, stoga nema tretmana za princeze.

Ovan

 Ovan želi romantičnu i pravednu vezu. On misli da je neophodno povremeno zadovoljiti poklonom partnera, ali ne previše da ne bi pretvorili emocionalnu vezu u materijalnu.

Bik

 Bik želi da zadovolji svog partnera, ali njegov stil je malo drugačiji. Umesto poklona i masaže, on će pokušati da pokaže svoju ljubav kroz podršku, brigu i odgovornost. Sa njim ćete se osećati stvarno voljeno.

Blizanci

 Ne treba očekivati kraljevski tretman od Blizanaca. Držaće vas za ruku i voleti u svom srcu, ali bez sumnje neće "trčati" oko vas za svaku malu stvar. Oni će vas iznenaditi samo u posebnim prilikama.

Rak

 Rak se divi svom partneru, pa će ovoj kraljici dati sve što želi. On zavisi od toplih osmeha i poljubaca koje dobije zauzvrat. Bez obzira šta želite, vaš partner Rak je ovde da ispuni svaku vašu želju.

Lav

 Lav uživa u pažnji, luksuzu i poklonima. On će svoju partnerku često iznenaditi mnogim poklonima i večerama. Lav zna šta treba da učini da bi njegov partner bio srećan.

Devica

 Devica neće učiniti ništa da vam pokaže koliko misli na vas, ali njegovi suptilni gestovi će vam govoriti više nego dovoljno. Vi ste njegova princeza i on će vam uvek otvoriti vrata, pridržati kaput ili poslati slatke poruke da vam samo kaže da misli na vas.

Vaga

 Svi znamo da Vage žele da zadovolje sve oko sebe, ali nikada ne preuveličavaju sa njenom brigom. Da, ona će vas zaista lepo voleti, ali vas nikad neće staviti na pijedestal.

Škorpija

 Muškarci rođeni u znaku Škorpije su intenzivni i vrlo strastveni. Iako ćete biti njihove kraljice, najbolje je da ne očekujete mnogo pogodnosti. Oni nisu skloni romantičnim gestovima, ali će vas obožavati kao boginje u krevetu.

Strelac

 Strelac je avanturista koji voli da se zabavlja. Povremeno voli slatke poklone i romantične sastanke. Želi da ima jaku vezu sa svojim partnerom, ali ne želi da se oseća kao dadilja.

Jarac

 Jarac iako na prvi pogled deluje veoma ozbiljno, zapravo je veoma nežan. On će vas obožavati i pružiti vam sav luksuz koji zaslužujete u životu. Na taj način pokazuje svoju predanost.

Vodolija

 Za Vodolije ne postoji ništa važnije od udruživanja i istinske ljubavi. Pokloni su površni za njih, pa ih ne očekujte od njih. S druge strane, žele da isti napor ulažete u odnos kao i oni, i budete sa njima zato što ih želite, a ne zato što vam daju poklone.

Ribe

 Riba će učiniti sve da njihov partner postane poseban. Oni su veoma romantični. Od njih možete očekivati bajke, brojne bukete, večere i neočekivane izlaske.

stil.kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori