Neki znaci zodijaka će pamtiti njihovu prvu ljubav do kraja života.

Oni jednostavno ne mogu da zaborave na svoju prvu ljubav i nikada više ne vole istom jačinom. Beznadežno su posvećeni onome što je odavno prošlo... Čak i ako se veza završila slomljenim srcem, ta osoba i dalje zauzima posebno mesto u srcu određenih ljudi.

Prva ljubav je uvek posebna, nove emocije su uzbudljive i neverovatne, a svaki poljubac je čista magija.

Bik

 Bik je veoma romantičan, ali to nije jedini razlog zašto ne zaboravlja stara osećanja. Veoma je vezan za sećanja i posvećen je njima, a to u velikoj meri komplikuje njegove pokušaje da zaboravi tu osobu. On uvek upoređuje staru ljubav sa budućim partnerima. Bik je takođe tvrdoglav i beskompromisan, i sa njim je veoma teško.

Rak

 Ovo je vrlo sentimentalan znak koji ima preterano romantičan pogled na okolni svet, uključujući i ljubav. Prvu ljubav Rak nikada ne zaboravlja, a ova osećanja za njega su jaka i bolna, čak i u kasnijem životu. Čak i da ova osoba nije bila tako dobra i iskrena prema njima, ona i dalje zauzima posebno mesto u srcu Raka. Ovaj znak je snažno vezan za ljude, jer mu je teško da uspostavi kontakt sa njima, i pažljivo vodi računa o ljudima u svojoj blizini.

Lav

 Lav je oličenje strasti, a njegova prva ljubav je bukvalno probudila sva osećanja i snažne emocije. Za Lava, taj prvi osećaj ostaje zauvek zapamćen, što znači da ga neće izbrisati ostale veze. Ovaj znak teško prihvata surovu stvarnost, a jedna od oštrih realnosti života je to što mi ne možemo provesti ostatak života sa našom prvom ljubavlju. Lavu je veoma teško da razume ovu činjenicu.

Škorpija

 Ovo je još jedan veoma strastveni horoskopski znak sa potpuno romantičnim srcem. Škorpija živi radi izražavanja i obožava stanje zaljubljenosti. Uprkos činjenici da njena prva ljubav nije nužno jedina ljubav, Škorpija ne veruje novim ljudima, pa joj je mnogo teže ući u novi odnos. Njena prva ljubav je bila neko koga je dobro poznavala i stoga joj je mogla verovati.

Ribe

 Ribe su veoma romantične, umetničke i snažno povezane sa muzikom. Oni mogu čuti određenu pesmu, a njihovo srce će odmah zadrhtati i setiće se prve ljubavi. Pesma ili melodija je od posebnog značaja za Ribe i čini ih nostalgičnim prema odnosima kojih više nema. Pored toga, Ribe su plašljive. Ideja da se zaljube u nekog novog - i opet izgube ljubav ih plaši. Zbog toga, Riba ne preuzma rizik i radije se povlače u sebe, kada je u pitanju zabavljanje.

zenskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori