Jel’ i Vi ovako? Kad uplovite u novu vezu, zaboravite prijatelje? Ponekad je ljudima kad se zaljube u glavi samo novi partner, a ostatak svet kao da prestane da postoji. Evo koji horoskopski znaci su skloni tome...

Bik

Kada im se da ultimatum Bik uvek bira vezu ili brak, a prijateljstvo završava ili stavlja sa strane.

Čak im nije bitno koliko je loša ili dobra ta veza, ne vide ništa. Bikom vlada Venera, pa nije ni čudo. Ne shvatajte ovo lično ali bi on radije da bude sa nekim sa kim je povezan emotivno, dok se ne probudi iz te bajke. Onda će ga sačekati surova realnost. Bikovi stavljaju svoju sigurnost i stabilnost na prvo mesto. Njihov potencijal da naprave nešto materijalno, opipljivo, da vole nekog koga mogu da ‘poseduju’ je jači od želje za druženjem. Kada završe neki partnerski odnos onda će se vratiti Vama, pa je bitno da se strpite. Šta god da rade, podržite ih.

Rak

Rakovi se lako vezuju. Oni su kao ‘majka’ Zodijaka i oni moraju da vole druge i da budu voljeni. Stalno se nada Rak dobrom domu, ušuškanosti, porodici, al ii želi nekog sa kim će sve to da deli. Rak je uvek onaj koji ima najveće snove i sve idealizuje. On će da čisti, kuva, sprema, da se posveti i zaboraviće na svet oko sebe. To je tako samo što smatra da mora dad a svoj maksimum id a ima potpunu kontrolu da bi sigurno sve bilo kako treba.

Žene mogu da napuste porodicu prijatelje, pa i posao zbog partnera, a muškarci Rakovi isto. To je ona drugarica koja nikad nema vremena jer uvek mora da uradi nešto po kući ili ima obaveze jer muž ima obaveze. Proverite, sigurno je Rak. Inače, ako roditelji ne daju blagoslov za vezu, možda tada može da se nešto promeni. Rakovima je veoma bitno mišljenje dragih ljudi. Ako nije to slučaj, neko duže vreme nećete viđati svog prijatelja, ali ćete bar znati da jje srećan.

Lav

Lav može biti nesnosan kad ima vezu. Partner je na prvom mestu i to tako mora da bude. Zauvek. Njegov izbor je najbolji. Lav uzima za pravo da kaže da kakav je odnos, to je ono što zavisi od njega i on daje sve, pa čak i ugled ‘na kocku’. Partner mora biti njegovo ogledalo. Staviće prijatelje sa strane, neće kontaktirati nikog, jer želi da se posveti. Daje sve od sebe, pa kad bude ugrabio vremena javiće se.

Devica

Kada je u vezi Devica zaboravi nekad na sebe i počne da ugađa partneru u svakom smislu. Može postati sluga drugog ako pretera.U redu je ugađati, ali s merom. Ona će praktično pokazivati ljubav peglanjem, čišćenjem, sređivanjem, spremanjem hrane. To je njen način. Nemojte posle da se ljutite ako ste prijatelj Device što nema vremena za Vas. Nema, jer nema kad, ne može sve da postigne. Svašta može da pretrpi i nikako ne sluša tuđe savete, pa bolje da joj ništa i ne savetujete. Ako ne bude videla rezultate u vezi, otići će lako.

Vaga

Vage su veoma čudne kad se zaljube. Nema šanse da ćete ih videti u izlasku bez partnerke. Potrudite se da razumete, jer one uvek traže balans iliti svoju drugu polovinu. Ako imate druga Vagu, zaboravite da ćete ga viđati neko vreme, mora da se potrudi i da pokaže kako je on jedna romantična Vaga. Izlaske će zameniti zalivanje cveća i gledanje serija subotom. Prilagodiće se partnerki maksimalno, pa će Vam jedino ostati da je i Vi prihvatite da biste se družili sa njim.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori