Iako im astrologija predviđa krah veze, ovi znakovi su zapravo savršeni zajedno.

Astrologija kao nauka smatra da postoje parovi koje kada se spoje nijedna sila ne može razdvojiti. Isto tako, prema astrologiji postoje i oni parovi kojima zvezde ne predviđaju uspeh. Isto tako, prema astrologiji postoje i oni parovi kojima zvezde ne predviđaju uspeh. Međutim, u praksi se pokazalo da ovi parovi prkose poznatim teorijama astrologa.

OVAN I RAK 

Osobe koje su rođene u znaku Ovna vole da u svakoj ljubavnoj priči budu heroji. Upravo zato, učinilo bi se da su idealni partner za nekoga koje romantični Rak. Međutim, Ovnovi ne vole osobe koje su emotivno nestabilne, a Rakovi to mogu biti, ukoliko ne dobiju ono što žele. I pored toga, ukoliko se oboje potrude da kod sebe menjaju ono što im najviše smeta, postoji mogućnost da će imati jako lepu vezu.

BIK I RIBE

I jedan i drugi horoskopski znak su odlični u nošenju sa stesom, kada su sami. Međutim, njihova veza je uglavnom burna, praćena različitim dešavanjima koji mogu dovesti do stresnih situacija, sa kojima oni kao par ne znaju da se nose. Ipak, kada se potrude, i kada Ribe "povuku ručnu", njihova veza ima perspektivu. Pitanje je samo da li će osoba koja je Riba u vezi imati dovoljno živaca da se ceo život nosi sa stesom zabavljanja sa Bikom.

BLIZANCI I ŠKORPIJA

Ovo je definitivno kombinacija "iz pakla". I jedan i drugi par veoma cene svoju privatnost, imaju visoko mišljenje o sebi i svojim sposobnostima, te na prvi pogled može delovati da je ova veza osuđena na propast od samog starta. Međutim, ukoliko i jedan i drugi znak nauče kada je pravo vreme da svoj ego stave po strani, njihova veza može dovesti do zajedničkog uspeha, jer će jedno drugo motivisati svakodnevno.

LAV I JARAC 

Ovaj par je skoro previše savršen kako bi ostvario trajnu vezu. I jedno i drugo su toliko ambiciozni kada se radi o karijeri i porodici, ali je velika verovatnoća da je Lavu porodica na prvom mestu, a Jarcu posao. Njihov odnos moći će da funkcioniše samo ukoliko i jedno i drugo svakodnevno rade na sebi i na svom odnosu, te ukoliko te prepreke prevaziđu, imaju perspektivu za bilo šta čega se zajedno "uhvate", s obzirom da će jedno drugom biti najveća podrška.

DEVICA I VAGA 

Ako postoji horoskopski par koji će vam se na oko dopasti, to su Vaga i Devica. I jedna i druga osoba izuzetno vode računa o svom izgledu, a pojedinačno su veoma cenjene ličnosti u društvu. Devica i Vaga su izuzetno "moćan" par, koji će kako bi uspeo da svoju vezu održi,  morati da radi na svom odnosu maksimalno. Device se, razliku od Vaga veoma teško otvaraju, pa tokom vremena Vagama može dosaditi da "traže pažnju", što može biti pogubno. Ukoliko, nauče da jedno drugo motivišu i izvlače ono najbolje u njima, njihova veza  biće puna uspeha, ali i ljubavi.

STRELAC I VODOLIJA

Oba znaka su veoma glasna kada su u pitanju izražavanja stavova sa kojima se ne slažu, i to znaju odlično da argumentuju. Iz tog razloga, svađe ovog para, mogu biti pogubne po njihovu vezu. I jedno i drugo su veoma strastveni, brzo planu a teško se gase. Kada nauče da svoj temperament kontrolišu i saslušaju drugu stranu, imaju šansu za dugu i kvalitetnu vezu, ali bilo šta suprotno od toga značilo bi kraj.

mojastrolog.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori