Šta vam sprema ovaj oktobar? Zmije moraju da urade važnu stvar ovog meseca inače im u novembru sledi potpuni pakao, a Zmajevima baš zavidimo!

BIVO

Ovog oktobra ne propuštajte nijedan poziv za druženje, jer ćete na jednom od njih sresti srodnu dušu. Ako ste već u vezi, oktobar će vam biti poprilično nezgodan pa je moguće da se upletete i u neku nedozvoljenu aferu, a velika je verovatnoća da ćete biti otkriveni.

KOZA

Ni slučajno se ne zalećite ovog oktobra, iako ćete biti u velikom iskušenju kada u vaš život bude ušla jedna potpuno nesvakidašnja osoba. Zaljubićete se, činiće vam se, do ušiju, ali ne padajte u iskušenje jer će se sve završiti u vašim suzama.

PACOV

Pacovi ovog oktobra neće moći da se odbrane od silnih ponuda kojima će ih saletati. Međutim, nijedna neće biti ona prava i Pacovi će ovog meseca pametno postupiti i izbeći ljubavne susrete.

ZMIJE

Zmije, ovog meseca je ključni trenutak da sredite odnos sa partnerom, jer će u suprotnom sve eskalirati u novembru i neće se dobro završiti. Zato u oktobru recite sve što vas muči.

ZMAJ

Zmajevima se u život vraća neka stara ljubav i biće ovo jedan uzbudljiv mesec za vas. Obnovićete romansu za koju ste mislili da je na nju odavno stavljena tačka, a radost koju ćete tom prilikom osetiti preliće se i na sve ostale aspekte vašeg života.

TIGAR

Tigrovi, slušajte šta vam ovog meseca savetuju prijatelji jer ćete sami samo zabrljati. A sva je prilika da ćete se upravo preko prijatelja upoznati sa osobom koja će kod vas probuditi veliko zanimanje za nju.

ZEC

Zečevi u vezi će ovog oktobra uživati u potpunoj ljubavnoj harmoniji. Ako kojim slučajem niste u vezi, ne nadajte se nekom susretu jer će oktobar za vas u ljubavnom smislu biti mrtvo more.

KONJ

Ako ovog meseca budete zadirali u intimu vašeg partnera, naići ćete na neprijatno iznenađenje. Zato, pre nego što krenete da njuškate, razmislite da li ste spremni da saznate neočekivanu istinu.

MAJMUN

Za vaš znak oktobar, ali i cela jesen, biće poprilično dosadni. Okrenite se poslu i prijateljima, a naredne godine potražite sreću i u ljubavi.

PETAO

Petlovi, ovih dana usredsredite se na sebe, svoj fizički izgled, ali i harizmu. Ako se tu pokažete, od 16. oktobra kreće vaš period za ljubav.

PAS

Oktobar ćete podrediti isključivo svojim zadovoljstvima, a seksualni apetit biće vam nezajažljiv. Ako ste već u ozbiljnoj vezi, moguće je da ćete ovog meseca napraviti prvi korak ka proširenju porodice.

SVINJA

Jedna lekcija ovog meseca sleduje svima u ovom znaku - ako se pretvarate da ste ono što niste kako biste zaveli nekoga, to će vam se kad-tad obiti o glavu. A za ovaj znak taj trenutak biće baš oktobar.

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori