Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

POSAO: Nećete biti skoncentrisani, pa ćete se više puta vraćati na proces koji je neophodan da bi se određeni posao dovršio. Nezaposleni mogu jedino da se samozaposle, ali će s previše očekivanja ući u nešto što bi moglo doneti samo gubitak.

LJUBAV: Ovog dana je potrebno mnogo tolerancije u ljubavnim odnosima. Moglo bi doći do kulminacije negativnih dešavanja, pa stoga budite oprezni . Nakon toga možete da odahnete. Zato, povedite računa da ne povredite jedno drugo.

ZDRAVLJE: Može doći do pada imuniteta. Posavetujte se, što pre sa lekarom, obavite neohodne analize i bićete na dobrom putu da se izlečite. Takođe vas muče bolovi u vratu i kičmi, naročito prilikom sedenja.

BIK

POSAO: Buntovnik u vama vas dovodi do problema i nećete delovati u svom interesu. Razmislite dvaput pre spaljivanja nekih mostova. Tražite zadovoljstvo u životu pre donošenja neopozivih odluka. Opustite se i izbegavajte unapred programirane stresne situacije.

LJUBAV: Budite oprezni što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, jer će doći do konfliktne situacije. Neće vam biti lako, potrebno je mnogo strpljenja i razgovora sa voljenom osobom, da bi ste sve prevazišli.

ZDRAVLJE: Ugroženi su vam vratni pršljeni, bolovi su se vremenom pojačali, pa je neophodan odlazak kod lekara. Potrebna vam je terapija i blage masaže. Nemojte se nervirati, jer će vas to usporiti u svakodnevnim aktivnostima.

BLIZANCI

POSAO: Ogromna količina stresa može umanjiti želju za uspehom. Ne odustajte od planova i verujte u sebe. Uz pomoć saradnika i prijatelja napravićete vrlo značajne poslovne kontakte. Delujte po ličnom osećanju, ali ne zanemarite i savete.

LJUBAV: Imali ste loše momente i još uvek nije vreme da se neke stvari iz prošlosti pokreću. Posvetite se jedno drugom, jer je to jedini način da izgladite zategnute odnose.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka, imate probleme sa reumom., koja je sve češća, jer je vezana za promenljive vremenske prilike. Sve to utiče na vaš koštano- zglobni sistem. Fizijatar će vam preporučiti terapiju i vežbe za razgibavanje.

RAK

POSAO: Otvaraju vam se nove mogućnosti za zaradu i poslovni uspeh. Za mnoge će ovaj dan biti dan radikalnih promena i veliki korak napred u radu i karijeri. Izborite se sa strahom od neuspeha, jer ga u ovom danu sigurno neće biti.

LJUBAV: Napokon shvatate da je među vama prava ljubav, a to će vam pomoći da razumete jedno drugo. Znate da ste sami krivi za neka dešavanja i trebalo bi da istrpite sve kritike koje stižu od partnera. Nemojte se obazirati na komentare i kritike.

ZDRAVLJE: Umereno šetajte, bavite se nekom odgovarajućom fizičkom aktivnošću. Obavite detaljan lekarski pregled. Moguće da vam je sedimentacija povećana, pa je neohodno proveriti razlog tome.

LAV

POSAO: Neke važne projekte treba odložiti, jer će okolnosti biti povoljnije. Na neke stvari stavićete tačku i osloboditi se pritiska. Rešavanje bolnih situacija možete zamrznuti na neko vreme, ali vam zvezde to ne savetuju.

LJUBAV: Stalno nešto čekate u životu, pa tako i veliku ljubav. Nemojte je dugo čekati, već živite život punim plućima, zabavljajte se, tražite svog partnera. Priželjkujete savršenog partnera, ali već je vreme da shvatite da idealno ne postoji.

ZDRAVLJE: Infekcije su vam učestale. Ovo morate ozbiljno shvatiti i prekontrolisati se na vreme. Moguće je i pad imuniteta, ali je to za vas normalno u ovo doba godine. Poboljšajte ishranu odgovarajućom hranom i suplementima.

DEVICA

POSAO: Ukoliko planirate transakcije kolima, nekretninom ili nekom drugom vrednošću, odložite! i dalje ste na postojećoj poziciji, ali opipajte teren za moguće nove poduhvate i promenu posla ili delatnosti. Većini vas, nakon neuspele komunikacije sa pretpostavljenima sledi poslovni preokret.

LJUBAV: Oni koji su u vezi popravljaju svoje narušene odnose i pronalaze način da se sve dovede u neku razumnu meru. Vremenom ćete shvatiti koliko jedno drugom značite. Slobodne Device mogu upoznati interesantnu osobu preko društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Dosta voća i povrća bi vam dobro došlo kako bi ste popravili svoju krvnu sliku, a time i imunitet. Potrebno je samo malo više pažnje da posvetite svom organizmu i možete očekivati pozitivne rezultate.

VAGA

POSAO: Već na samom početku dana uspevate sebi da obezbedite profitabilan posao i da učvrstite svoje pozicije. Stoga ćete obavljati samo neophodne kontakte s poslovnim saradnicima. Očekujte veliku aktivnost i dosta komunikacije.

LJUBAV: Na ljubavnom planu sledi veliki preokret. Ukoliko ste u vezi, shvatate da je došlo vreme da nešto promenite u životu – ili partnera ili pogled u budućnost. Došlo je vreme da donesete ključne odluke, na koje do sada niste smeli ni da pomišljate.

ZDRAVLJE: Mučite muku sa kilogramima.. To povlači i probleme sa krvnim pritiskom, kao i druge zdravstvene probleme. Vaša vrsta posla je tome doprinela, pa je trenutak da se pokrenete i potražite stručnu pomoć.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate veliku mogućnost za sticanje određene vrste popularnosti. To može biti i u okviru radnog mesta ili firme u kojoj radite, pa ćete uspeti sebe da promovišete na najbolji mogući način. Dobro se osećate i lepo izgledate, a prate vas i srećne okolnosti.

LJUBAV: Moguće je preseljenje zbog loše komunikacije sa familijom, bilo bližom ili daljom. Vi ćete biti pokretač svih ovih velikih promena, pa zbog toga povedite računa šta predlažete i u šta se upuštate.

ZDRAVLJE: Budite disciplinovani i shvatite da vaš problem ne može da se reši preko noći. Trudite se maksimalno da rešite zdravstvene probleme, jer je mnogo lakše živeti bez viška kilograma, koji pravi velike probleme.

STRELAC

POSAO: Ne postoji to što pripadnici ovog znaka ne bi mogli da urade tokom dana u vezi sa poslovnom situacijom. Ama baš sve će biti na vašoj strani. Možda ste i zabrinuti zbog finansijskih prilika, ali je to nešto što ćete brzo zaboraviti, kada događaji počnu da se odvijaju kao na filmskoj traci.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, ovaj dan bi mogao da vam donese situacije u kojima ćete dominirati i biti harizmatični i neodoljivi za pripadnike suprotnog pola. Zračićete pozitivnom energijom i to će vam doneti nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Ugroženi su vam zglobovi i kičma, a da se ne bi desio veći problem, pokrenite se na vreme. Potrebno je da donesete odluku, aktivirajte se, osetićete se mnogo bolje i zadovoljnije. Moguća je i prehlada!

JARAC

POSAO: Verovatno ćete u nekom trenutku tokom dana pomisliti da ne možete da se setite kada ste proveli miran dan na poslu, jer stalna turbulencija, napetost odlikuje ovaj dan. Imaćete prilike da nadređenima pokažete kako se snalazite u takvim okolnostima.

LJUBAV: Zauzeti Jarčevi u svom odnosu sa partnerom će tokom dana imati dosta trzavica, nervoze, uzajamnog nerazumevanja i to će i te kako remetiti odnos. Pokušajte da uspostavite ravnotežu, družite se, prisetite se starih dana kada ste bili zaljubljeni jedno u drugo.

ZDRAVLJE: Nećete moći da izbegnete prehladu. Pričuvajte se maksimalno da to ne preraste u upalu pluća. Znate i sami da su vam pluća slaba tačka, pa povedite računa na vreme. Pripadnice ovog znaka bi trebale da se pričuvaju prehlade, kako bi izbegle ginekološke probleme.

VODOLIJA

POSAO: Vaši planovi su i te kako ostvarivi, na pravom ste putu i uspećete da ostvarite kontakte koji su za vas neprocenjivi. U potpunosti ćete se okrenuti profesionalnom životu i svim mogućnostima koji ovaj dan donosi.

LJUBAV: Vodolije koje su tek ušle u vezu, ovaj dan može biti izuzetno težak, što se tiče ljubavi. Još uvek niste uspostavili komunikaciju i još uvek se niste dovoljno upoznali. Ne shvatate da vam je potrebno još vremena da bi ste znali kako da se dogovarate, komunicirate i da donosite zajedničke odluke.

ZDRAVLJE: Upale jajnika su moguće, a odgovarajuća terapija će sve rešiti, ali vaša nervoza će ostati i sa njom treba da se izborite. Pojačajte ishranu voćem, povrćem, kao i suplementima u vidu vitamina i pomozite svom organizmu da se izbori sa poteškoćama.

RIBE

POSAO: odlučićete da se malo uozbiljite i da više vremena posvetite onome od čega se živi. Uspećete da razrešite neka bitna pitanja, prvenstveno vezano za porodičnu situaciju. Na poslovnom planu vam se pruža mogućnost, da kroz teške pregovore, sklopite značajan ugovor sa jakim klijentom.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost za loše odnose, pa čak i moguće razdvajanje na duži period, koje će vam oboma dobro doći kako bi ste razmislili o svojim postupcima. Nemojte kriviti jedno drugo, jer to ničemu ne vodi. Važno je da prevaziđete ovu situaciju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte hladne napitke, jer vas vreba prehlada, bolovi u grlu, stomaku, a i prolazna glavobolja. Dosta ste iscrpljeni zbog napornog rada, pa vam se umor nagomilao. Sada je pravi trenutak da se posvetite očuvanju svog zdravlja.

zenskikutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori