Čangrizave kolege, problemi iz prošlosti, samo su on dnekig stvari koje će vas danas mučiti.

OVAN

Ovnovi bolje da prespavaju ovaj dan. Ali nažalost baš danas im se svi mogu kačiti na glavu. Naručito će se tenzija odraziti na emotivnom planu.

BIK

Bikovi će danas imati dobru koncentraciju, što može biti veoma korisno u obavljanju svih poslovnih aktivnosti. Kolege cene vaš trud i zalaganje.

BLIZANCI

Imate mnogo više znanja od kolega sa kojima radite, stoga vas nervira njihova sporost. Nemojte sebe opterećivati tuđim delom posla.

RAK

Lep dan za sve Rakove. Sve će biti uobičajno i bez nekih većih tegoba. Dobar dan ako planirate neko sportsku aktivnost u zatvorenom.

LAV

Danas mogu povrediti ljude oko sebe svojim postupcima. Trebalo bi da paze kako se ponašaju prema sebi bliskim ljudima, da se ne bi kasnije kajali.

DEVICA

U prvom delu dana Device može očekivati melangolija i nezadovoljstvo. Planovi se ostvaruju sa zakašnjenjem, ili se u opšte neće ni ostvariti.

VAGA

Vage koje su u partnerskim odnosima danas mogu imati prepirke, zbog stvari iz prošlosti. Bilo bi dobro da svoje nezadovoljstvo ne leče na partneru.

ŠKORPIJA

Danas sve ide poprilično kilavo i usporeno. Na poslu ih može očekivati puno obaveza i ne planiranih zadataka koje će trebati da obave u kratkom vremenskom periodu.

STRELAC

Strlečevi bi danas trebali da budu veoma lepo raspoloženi. Ovo je odličan dan da posle svakodnevnih obaveza nađu vreme za druženje sa prijateljima.

JARAC

Danas mogu biti pomalo džangrizavi i neraspoloženi. Na poslu im kolege mogu zadavati glavobolju zbog svoje nespretnosti i neorganizovanosti.

VODOLIJA

Zastoj u komunikaciji je moguće očekivati u toku ovoga dana. Neki sastanci će se verovatno odložiti za neki drugi dan.

RIBE

Mnoge Ribe će danas imati finasijske dobitke. Na globalnom planu danas bi trebao da im bude lep i zanimljiv dan.

zena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori