Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Pred vama je mnogo obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

 BIK

Neophodan vam je predah i kratak odmor. Okolnosti koje se nameštaju otvaraju vam mogućnost da sa prijateljima pobegnete negde na nekoliko dana. Više se krećite i ne oklevajte, kratak oporavak će vas okrepiti pa ćete s lakoćom nadoknaditi propuštene obaveze.

BLIZANCI

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

RAK

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

LAV

Preokupirani ste drugim problemima pa je ovaj dan, za vas, kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi ne primećujete to. Trgnite se na vreme dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi.

DEVICA

Uživate blagonaklonost uticajnih osoba. Ipak, ne opuštajte se previše jer su u pitanju ljudi koji od vas, zauzvrat, očekuju bezgraničnu lojalnost. Može vam se desiti da vas neko od njih primora na poteze kojima biste sebe doveli u nezavidan položaj.

VAGA

Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati.

ŠKORPIJA

Bavite se novim načinima poslovanja i pronalazite zanimljive metode koje se kristališu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim osobama manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka.

STRELAC

Započeli ste više stvari odjednom. Iako ste sposobni za takve avanture, današnji tranziti vam ne obećavaju da ćete u tome uspeti. Bolje je da se reorganizujete i počnete da završavate jednu po jednu, do konačnog epiloga ćete više čekati, ali ćete biti mirniji.

JARAC

Dobijate informaciju koja nosi putokaz u kom smeru treba da ide vaš profesionalni razvoj. Na prvi pogled to vam ne deluje primamljivo, ali u budućnosti se mogu razviti u sjajne mogućnosti. Ne propuštajte priliku, ostanite u igri.

VODOLIJA

Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak za to. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

RIBE

U centru pažnje vam je privatan život pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla, nevažni. Trgnite se na vreme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, sledi vam zavidan poslovni uspeh.

superzena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori