Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud.

 BIK

Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao vam neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi.

BLIZANCI

Manji priliv novca nije dovoljan da pokrijete sve rashode. Oslanjate se na partnera, umesto da zasučete rukave i izlaz obezbedite sopstvenim snagama. Pružite šansu prijateljima, jedan od njih vam može predložiti sjajno rešenje koje vi sami ne vidite.

RAK

Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće.

LAV

Niste dovoljno uporni, prebrzo odustajete. Imate osećaj da vas niko ne razume i ne primećuje vašu žrtvu, za koju verujete da je prevelika. Loš osećaj je trenutno neraspoloženje pa zbog toga ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

DEVICA

Puni ste sebe i potpuno ste svesni kojim putem treba da ide vaš profesionalni razvoj. Ne kolebajte se, prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku iako nije na prvi pogled primamljiva. Ostanite u igri jer je u pitanju isplativ posao.

VAGA

Vreme je da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam znatno podići samopouzdanje, naročito ako je na pomolu ljubavna romansa.

ŠKORPIJA

Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini.

STRELAC

Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali do nedavno. Odricanje, za vas, nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

JARAC

Do vas stižu pozitivne vesti u vezi sa poslom. Nije neobično da danas razmišljate o tome iako je dan savršen za neobavezan provod. Ništa čudno jer vam glas stiže od prijatelja s kojim ste i poslovno povezani. Iskoristite tu privilegiju.

VODOLIJA

Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera započeti drugim smerom.

RIBE

Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može vam doneti rezultate ako budete u svemu iskreni.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori