Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Dan vam donosi priliku da popravite situaciju na poslu. Međutim, to će doneti samo privremeno olakšanje, jer je još mnogo posla pred vama. Upotrebite svu svoju poslovnu upornost, shvatite to kao ulaganje u vreme koje tek treba da dođe.

 BIK

Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu.

BLIZANCI

Nekontrolisano možete planuti, pa je izvesna ozbiljna rasprava s nepoznatim osobama na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe.

RAK

Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

LAV

Muče vas finansije. Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako ćete da rešite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto trebati.

DEVICA

Svoje planove usklađujete sa obećanjima koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neuglednu situaciju u kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima, kojima će vaši argumenti biti smešni.

VAGA

Privodite kraju mnoge zaostale poslove s kojima ste se mučili izvesno vreme. Određena odluka ili sudska presuda razrešiće jednu zavrzlamu, nakon čega u dalje pregovore ulazite kao punopravna pregovaračka strana, vredna poštovanja.

ŠKORPIJA

Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe.

STRELAC

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

JARAC

Obuzima vas neraspoloženje jer se bliže dani kada ćete biti primorani da donesete važne odluke. Situacija vas rastužuje, shvatate da nemate dovoljno mogućnosti da svima pokažete ono što mislite. Ostanite strpljivi, ne podležite pesimizmu.

VODOLIJA

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah.

RIBE

Dan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori