Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Obuzeti ste poslovnim problemima. Ipak, to nije polje na kome možete očekivati bitna dešavanja. U centru pažnje treba da bude jedan član porodice, jer od njega stiže velika podrška koja će vas ganuti. Pažljivo osmislite kako ćete se zahvaliti.

 
BIK
Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas tokom večeri savladati.

BLIZANCI

Dan je obeležen neželjenim promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je u ovom trenutku tvrdoglavija od vas, pa je savet da se ne igrate, kako se sve ne bi pretvorilo u trajni raskid.

RAK

Dan je obeležen žustrim raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste smatrali za prijatelje. Posle jutarnjeg pada raspoloženja i prolazne melanholije, popodne protiče u znaku dobrog raspoloženja i preko potrebne relaksacije.

LAV

Borite se između toga da budete ponizni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega može biti gubitak energije i pad imuniteta, pa i akutna bolest. Pripazite na ishranu.

DEVICA

Idete glavom kroza zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

VAGA

Vreme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

ŠKORPIJA

Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira na to što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro zahvalite, prava nadoknada tek dolazi.

STRELAC

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok leži u tome što ste već neko vreme odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore, koji su uglavnom šturi.

JARAC

U centru pažnje vam je privatni život, pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla nevažni. Trgnite se na vreme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, sledi vam zavidan poslovni uspeh.

VODOLIJA

Iznenadni susret pruža mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku jer će sve delovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt koji će vas poljuljati.

RIBE

Vaš spokoj zavisi od volje drugih ljudi. To nije dobro, jer vas to frustrira. Oslobodite se ovog obrasca i preuzmite odgovornost za sopstveno stanje. Menjajte sebe, to je jedini način da promenite i drugu stranu, naročito ako je reč o voljenoj osobi.

24sata.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori