Trenutno ste veoma motivisani da napravite neke dobre poteze koji će se kasnije isplatiti, bar po pitanju partnerstva i promene na ličnom planu.

Ovan
Danas preduzimate hrabre i odlučne korake u vezi sa svim planovima. Budite što direktniji, ali ne prelazite granicu jer možete nekoga da uvredite.

Bik
Tokom dana istražujete svoje greške, a u to uključujete još neke osobe, pa i partnera ako ga imate. Osećate se pritisnuto i rastrzano, potrebno vam je da popustite sebi.

Blizanci
Današnje odluke u vezi sa emotivnom ili poslovnom odlukom mogu biti preambiciozne i nerealne. Spustite se malo na zemlju pa onda tek odlučite kuda ćete.

Rak
Dobro procenite da li možete još da se naprežete i trošite na poslu i u kući. Potrebni su vam  predah i bolja organizacija.

Lav
Trenutno vam se energija ubrzava i sve biste da uradite za dan. Pripazite u toj žurbi kako baratete novcem, lako može da vam se izvuče.

Devica
Partner ili neko blizak će vas izazvati na raspravu i sukob jer vam se razlikuju ideje i planovi. Ovo može da iskopa na površinu neke nedovršene teme koje su ostale otvorene u prošlosti.

Vaga
Vas očekuje jedan razgovor koji će vam rasvetliti i odgovoriti na mnoga pitanja. Biće ovo veoma bitno za vaše buduće planove i akcije.

Škorpija
Veoma set motivisani za rad koji će vam doneti zaradu. Podižete samopuzdanje sebi svakim isplativim i konkretnim potezom.

Strelac
Naravno da trenutni aspekti vama najviše odgovaraju. Trenutno ste veoma motivisani da napravite neke dobre poteze koji će se kasnije isplatiti, bar po pitanju partnerstva i promene na ličnom planu.

Jarac
Nemojte se ljutiti ako danas ne budu mnogu shvatili šta pričate i na šta ciljate. Bićete opet u situaciji u kojoj ste bili krajem oktobra u polju prijatelja i rezultata na poslu.

Vodolija
Revizija nekih poslovnih planova sa višim menadžemntom je danas u prvom planu. Prijatelji se žale kako ih zapostavljate.

Ribe
Okrećete list po pitanju posla. Rešeni ste da napravite potrebne izmene koje će vam pomoći da budete produktivniji.

superžena.b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori