Ovnovi su prvi znak zodijaka. Predstvaljaju početak proleća i života, a najupečatljivija osobina im je hrabrost.

1. Ne plaše se kada znaju da su u pravu
Ovnovi idu „glavom kroz zid“ . Međutim, ako osećaju da su na pravom putu i da to što rade ima pravu svrhu i nameru, niko ne može da ih zaustavi. Čak i kada pogreše, neće se kajati, idu dalje i traže nove avanture.

2. Ne morate da im govorite šta želite, oni to znaju i pre vas
Ne spadaju u grupu znakova koje vodi intuicija do kraja, ali umeju da „pročitaju“ vaša dela. Po njima će uvek znati šta želite i koji vam je cilj. Naravno, prema tome će vas i procenjivati.

3. Izdaja je za njih poziv u rat
Pre svega cene iskrenost i to onu direktnu. Ukoliko imate nešto da im kažete, pa makar bilo to najgore, uradite to odmah i to bez zadrške. Ukoliko shvate da ste slagali, to će značiti da ste ih izdali, a onda se čuvajte ovnovskog besa.

4. Od ljubavnih partnera očekuju potpunu posvećenost 
Ovnovi su u svemu stoprocentno, pa i u ljubavi. Od partnera očekuju istu posvećenost koju i sami daju, kao i spremnost da budu stalna podrška. Svaku promenu u odnosu primećuju odmah i konstatuju je kao pad zainteresovanosti.

5. Kada imaju loš dan žele samo jedno
Lako kanališu negativnu energiju, ali im se dešava da izgube kontrolu nad emocijama. Nikako im nije potrebno držanje lekcija i saveti. Tada im je potreban samo zagrljaj i nežnost.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori