Zauzeti će morati da rade na približavanju sa partnerom.

Ovan 
I zauzeti i slobodni Ovnovi mogu da očekuju vikend pun strasti. Seks i bliskost su sada prioriteni.

Bik
Zauzetima će partneri tražiti veću dozu posvećivanja, kroz zajedničke aktivnosti kao i kroz vreme koje vam fali u samom odnosu. SLobodni mogu da očekuju dosta pažnje od suprotnog pola.

Blizanci
Ovaj vikend još uvek ne obećava stabilizaciju odnosa. Zauzete čeka usklađivanje sa željama druge strane, dok slobodni za sada ne znaju šta hoće.

Rak
Obavićete jedan od ozbiljnijih razgovora sa partnerom koji će imati veoma dramatičan ton. Slobodni mogu da očekuju probleme u komunikacji sa simpatijama.

Lav
Osećate manjak poverenja od strane partnera, a sve zato što ste se udaljili. Vikend daje priliku za ponovno približavanje. Slobodni Lavovi mogu da očekuju kratku i strastvenu avanturu.

Devica
Koliko god da ste stidljivi, napravićete taj iskorak i prići ćete osobi koaj vam se dopada. Zauzete Device žele da prave planove sa partnerom kojem sada nije do toga.

Vaga
Iskoristite sklad misli i osećanja pa recite partneru sve što vam je na srcu. Slobodne Vage imaju ozbiljnu simpatiju koja želi nešto više.

Škorpija
Slobodnima će praktično sve „pasti“ sa neba. Tokom vikenda zračite neverovatnim magnetizmom koji vam dovesti bitnu osobu „na noge“. Zauzeti će morati da rade na približavanju sa partnerom.

Strelac
Slobodni Strelčevi i neće biti u raspoloženju za druženje, ali neće propustiti ni neke velike šanse. Zauzeti moraju da rešavaju nerazumevanja i nesporazume, jer je odnos na klackalici.

Jarac
Slobodni Jarčevi su sada na klackalici, više im se bude u nekom neobaveznom odnosu nego da idu u nešto ozbiljno. Zauzeti su vrlo negativni i partnerski odnosi im predstavljaju kamen oko vrata.

Vodolija
Slobodne očekuje niz lepih iznenađenja koja će ih pomeriti i zainteresovati. Zauzeti osećaju da je vreme da se odnos digne na viši nivo.

Ribe
Sviđa vam se nekoliko osoba, pa ste raspoloženi samo za flert i ništa više. Zauzeti dolaze do nekih bitnih momenata u odnosu koje su pokrenule svađe.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori