Zauzete očekuje malo zabavniji period u kome mogu da povrate strast u odnosima.

Ovan
Prestojeća nedelja donosi malo mirniju atmosferu, specijalno na polju ljubavi. Mnogi slobodni Ovnovi dobijaju šansu, već od četvrtka da uđu u tajnu vezu ili odnos koji neće odmah biti definisan. Na poslu vas očekuje više kontakata i mogućnost kraćeg putovanja. Novac će vam biti obećan ali mu se ne nadajte tako brzo.
Pripazite na unos šećera i soli u organizam, nečega imate previše.

Bik
Bikovi će se uskoro odmoriti od urzanja, brige i stresa. Pelazite u period u koem ćete moratid a se pozabavite ličnim resursima, materijalnim i energetskim. Bićete tokom cele nedelje u nekim obavezama, pa će brzo proći. Slobodni pripadnici znaka će biti romantičniji i popustljiviji pa će flert biti laganiji. Zauzete očekuje malo zabavniji period u kome mogu da povrate strast u odnosima.
Konačno ste odahnuli jer znate kakvo je stanje sa zdravljem definitivno.

Blizanci
Mnogim pripadnicima ovog znaka nije prijao ovaj prethodni period, ali već od četvrtka situacija ide na bolje. Zategnuti odnosi na poslu malo popuštaju i realizacija nekih planova je sada moguća. Zauzeti Blizanci će konačno ili staviti tačku na neki odnos ili će promeniti stav i pristup. Slobodne očekuje neko obnavljanje kontakta iz prošlosti. Finansije su još uvek klimave, dugovi su još tu, a novac može da pristignbe od nekog rođaka.
Pripazite na alkohol.

Rak
Svi Rakovi trenutno prolaze kroz veliku krizu u emotivnim odnosima, bilo da su solo ili u vezi. Zauzeti će nabijati na „nos“ partnerima sve što im smeta i to na ne tako prijatan način. Slobodni Rakovi mogu da očekuju želju za seksom, ali će se uplašiti. Atmosfera na poslu je nešto mirnija i konačno dobijate neke informacije koje ste čekali. Potrebno je da preduzmete neke akcije samostalno, bez pomoći drugih. Impulsivno i nekontrolisano trošenje novca vas košta svaki dan, pa se suzdržite jer ćete upasti uskoro u probleme.
Smanjite unos masnije hrane.

Lav
Naredna nedelja Lavovima donosi dosta olakšanja, bar po pitanju finansija. Mnogo je zamršena situacija i iscrpljivanje sitnim dugaovanjima prestaje od četvrtka. Zauzeti Lavovi mogu da očekuju  neke uzbudljivije momente več od petka, bar što se tiče nekih neobaveznijih susreta. Zauzeti mnogo opterećuju partnere pa je moguće udaljavanje. Na poslu će se situacija smiriti samo ako se pridržavate discipline, bez toga će konstantno biti haotično.
Obratite pažnju na iscrpljenost, „osluškujte“ vaše telo.

Devica
Svi nesporazumi i nedoumice popuštaju i konačno prestaju od četvrtka. Do tada se suzdržite sa komentarima i pretpostavkama. Zauzete čeka lep period i opušteniji trenuci, dok slobodni mogu da se spreme za interesantne kontakte. Poslovno ćete napredovati, neki su dobili već neka unapređenja, ali bolji period tek predstoji. Mogući su troškovi zbog posla.
Više se krećite i aktivirajte svakodnevno.

Vaga
Narednih dana možete da očekujete smirivanje tenzije na poslu kao i poboljšanje vaše koncentracije. Zauzete Vage mogu da se okrenu promenama unutar odnosa na bolje, a ne urušavanju kao što su to prethodnih dana radile. Slobodne očekuje neka romantika i  uzbuđenje, ali tek krajem nedelje. Uradite sve što niste do sada stigli i to već ove nedelje.
Finansije stagniraju, a posebno obratite pažnju na kičmu i zube.

Škorpija
Prvih nekoliko dana sledeće nedelje pokušajte da ne pravite dramu i dižete tenzijuzbog nekih neipunjenih planova. Slobodni će biti raspoloženi za razne varijante, od kratke avanture do reaktiviranja starih seksualnh partnera. Zauzeti će morati malo više da se angažuju u samom odnosu, ali i da umire nesporazume i napetosti. Potrebno je da umirite neke vaše paranoje koje vas teraju u preterano razmišljanje, specijalno do srede.
Pojačajte unos tečnosti.

Stelac
Narednih par dana pojedini pripadnici znaka biće u mogućnosti da spoznaju ili saznaju neku istinu. Ovo otkriće može da ih dovede do olakšanja, ali i do razočarenja. Polja koja su snažno aktivirana ovim aspektima su polje partnerstva i poslovnih saradnji. Slobodni Strelčevi su trenutno u nekoj zabludi koja će biti razbijena krajem nedelje. Potrebno je da prihvatite finansijsku situaciju takva kakva je.
Provodite više vremena u prirodi.

Jarac
Kroz neki razgovor ili dopisivanje  dobićete konačno dobru sliku o nekoj problematičnoj situaciji. Osećate pritisak na svim poljima i radije biste da se povučete i ništa ne radite. Zauzete očekuju neki prelomni momenti koji mogu biti teški, ali oslobađajući. Slobodni su u romantičnim razmišljanjima koja trenutno nemaju podršku realnosti. Novac će početi da pristiže tek od kraja nedelje.
Pokušajte da se konačno fizički  aktivirate.

Vodolija
Popravlja vam se raspoloženje, a tek će biti bolje krajem nedelje kada bude aktivirana kuća novca. Konačno će se osećati boljitak i na polju samopouzdanja koje je bilo u padu. Zauzeti će malo da se odmore i prepuste nekim intimnijim momentima, dok će slobodni osetiti nalet pozitivne energije. Atmosfera na poslu se menja, pa će i organizacija biti bolja uz  neke potrebne rezove.
Izbacite neke štetne navike.

Ribe
Pokušali ste da napravite neki red i da imate kontinuitet na poslu, ali će to da vam pođe za rukom tek od ove nedelje. Pripazite se unutrašnje kritike zbog koje se lako povlačite u sebe i izbegavate suočavanja. Zauzeti mogu da budu na meti kritike od strane parnera, ali ne bez razloga. Poslušajte šta ima da kaže. Slobodni će od kraja nedleje imati povoljniju atmosferu zbog koje mogu doći u kontakt sa veoma interesantnim osobama.
Finansije se popravljaju.
Prekinite da bežite od disciplinovanja na dnevnoj nivou.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori